Lock and load, the game is on!

Jag glömde helt av att skriva igår och för er som följer min blogg ber jag om ursäkt för detta, jag hystar ihop något nu innan jag smiter iväg till skolan.

Jag fick en ny granne nu i veckan, en färdigbakad student som är här för arbete. Personligen tycker jag det är väldigt trevligt att få hit mer personer som delar min uppfattning om att krogen bäst besöks på helgen – om den nu prompt ska besökas. Jag misstänker att det har lyst igenom i tidigare inlägg att jag inte riktigt har samma preferenser som de flesta andra studenterna här :)

Häromsistens fyllde en av herrarna i manskören år och körövningen avslutades med lite partaj med smörgås och tårta. Gubben som fyllde år fyllde 69 och han sa att han fått åldersnoja nu sen en sån yngling som jag har börjat; jag är ju faktiskt 40 år yngre. Jag hade förberett en CD med inspelningar från diverse konserter jag har varit med och sjungit på, jag hade till och med etsat en tjusig etikett med min brännare och ett omslag för fodralet. Jag är så pysslig så!

Igår inledde några av oss studenter en Deathgame-match. Deathgame är trots sitt makabra namn en relativt harmlös lajv-lek där det gäller att lönnmörda de andra deltagarna med diverse vapen såsom gurkor (maskingevär), purjolök (svärd) eller trampminor (knäckebröd under en matta). Jag kan stolt meddela att jag bragt min Belgiske granne om livet medelst en banan (pistol) när han trött och slö kom hem från sin simträning. Vi är inte så många deltagare den här omgången, men jag hoppas på fler deltagare till nästa gång.

Tyvärr inga bilder idag :S

//Valross – Bananer dödar inga lajvcare, jag dödar lajvare :)

————————————————–

I totally forgot to write yesterday and for those of you following my blog I apologize. I am putting something together now before class…

I got a new neighbor since the start of this week, a student just graduated from Romania and who is here now for work. Personally I really appreciate having more people around that are share my preference on visiting the pubs on the weekend rather than on weekdays. I guess it has been quite clear that I am quite unique in this way as an exchange student here :)

The other day one of the fellows in the male choir had a birthday party in the end of the choir practice. He turned 69 but he said that he didn’t feel old until a youngster like me joined the group. (I am almost almost exactly 40 years younger). I had prepared him a CD as gift with recordings from different concerts I have been singing on with my choirs back in Sweden. I even etched a label with my CD burner and printed a cover – I am quite the artist :)

Yesterday a few of us students started a Deathgame round. Deathgame is despite of its name quite harmless IRL game where you are supposed to assassinate the other participants with any of the defined weapons (e.g. cucumbers (machine guns), leeks (swords) or booby traps (crisp bread under the carpet). I can proudly announce that I surprised my Belgian neighbor with a banana when he was shambling home from swim practice! We are not so many participants this time, but I am sure we will be more next time :)

Sorry, no pictures today

//Valross – Bananas doesn’t kill people, I kill people :)

This entry was posted in English, facebook, svenska. Bookmark the permalink.

Comments are closed.